9.8.06

το πατρικό πάρκο, v


σήμερα το βράδυ είμαι αφιερωμένος στο πάρκο. ετοιμάζομαι. μια κοντή βερμούδα και ένα μπλουζάκι απο πάνω. ξεκουμπώνω τρία απο τα πέντε κουμπιά. [η αναλογία του οριακά εύκολου, μένει να ξεκουμπώσεις τα υπόλοιπα δύο]. σφίγγω τη ζώνη, να 'γράφουν' όλα απο τη μέση και κάτω. σήμερα το βράδυ είσαι το πουτανάκι του πάρκου, ο γαμιάς του πάρκου, το τσόλι του πάρκου, σήμερα το βράδυ θα υποδυθείς το ρόλο που το πάρκο θα σου ζητήσει. στο δρόμο αναρωτιέμαι για το συνδυασμό των λέξεων πατρικό + πάρκο. ανασκαφές μνήμης. μπάφοι με την μ. και τον σ. στις ράμπες. 'ρομαντικό' ραντεβουδάκι με τον π. το απόγευμα. σε εφηβική ηλικία, πασχίζεις να ξεχωρίσεις ποιός είναι τζάνκι, ποιός είναι πούστης. [μετά κατάλαβες ότι τα τζάνκιζ πιάνανε την πιο ’πρωινή’ ζώνη. οι διαχωρισμοί των φυλών των ’ανεπιθυμήτων’]. μπάφοι με την λ.,τον γ. και τη ζ. . απο τις πρώτες μικρές σου ελευθερίες, να χάνεσαι στο πάρκο και οι δικοί σου να σε ψάχνουν. [μετά το μάθανε, συνήθως ήσουνα στις κούνιες]. ναι, είναι το πατρικό σου πάρκο. αν σήμερα στα μάτια των θαμώνων του φαίνεσαι να είσαι ένας επισκέπτης, ήρθαν όλοι μετά απο σένα. πολύ μετά. ήσουν πρώτος, εσύ, εδώ.

οργώνω το παρκο μέσα σε δεκαπέντε λεπτά. ’σκουπίζω’ και τη γύρω περιοχή. ένας παρακμιακός έχει πιάσει το παγκάκι μου. τσατίζομαι. η ε., το πιο όμορφο τραβεστί, μου είχε μάθει την αξία του να κρατάς το πόστο σου στα υπαίθρια σπορ. έχει συμπαθητική κίνηση πάντως για καθημερινή. μου απευθύνεται η ίδια ερώτηση, το άιζο της παρκογνωριμίας. -θέλεις να σου κάνω παρέα? απάντηση, σε μιντλ κλας απόχρωση. -όχι θα μείνω μόνος μου, σ’ ευχαριστώ.

πέρασε μισή ώρα. αδυνατώ να κάνω ρικλέιμ το παγκάκι μου, έχουν μαζευτεί διάφοροι. κουράζομαι. φεύγω. πίνω ένα μπουκαλάκι νερό κι αγοράζω ένα πακέτο τσιγάρα. παρατηρώ τις οικογένειες που γυρνάνε σπίτι. [ακόμα να βάλουνε τα παιδιά τους για ύπνο γαμώτο?]

επιστρέφω.
κάθομαι στην πάνω πλευρά τώρα, μακρυά απο τους περισσότερους. το παγκάκι μου εξακολουθεί να είναι πιασμένο. υπομονή. πλησιάζω προς το κέντρο. σε βλέπω. κοντούλης, γεροδεμένος, κάθεσαι στο παγκάκι. στην άκρη. έχεις και συ σφιχτά τη ζώνη σου γύρω απο τη μέση. ο λαιμός σου είναι σε ευθεία με την πλάτη σου. μια πιτσουνόφατσα με γεροδεμένο σώμα. είμαι σάκερ για πιτσουνόφατσες [αλλά εσύ δεν το ξέρεις]. σε κόβω. με κόβεις. κάθομαι λίγο πιο πέρα και πίσω. για σένα θα γίνω κυνηγός απόψε. κοιτάς. με σκοπό αλλά όχι έντονα. μέσα απο τις φυλλωσιές. κάτω απο το φως του φαναριού, το βλέμμα σου φιλτράρεται απο τις φρεσκοσκαλισμένες μνήμες. μένω ήρεμος. είμαι σίγουρος ότι θα κινηθείς πρώτος. η στάση αναμονής του λιονταρίου πριν την τελική επίθεση. όπως στα ντοκυμανταίρ. σηκώνεσαι. περπατάς. ασφαλώς, με κοιτάς. το ήξερα. περπατάς αργά για να μου δώσεις χρόνο να σε φτάσω. μετά γυρνάς ξαφνικά. κοντά και απέναντι. ο ένας στον άλλο. -θα φύγουμε? [μιλάω πάντα πρώτος σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα πρώτος και μόνο τα απαραίτητα] - να φύγουμε, ναι.


έξω απ’ την πόλη. σε δευτερεύοντα επαρχιακό δρόμο. στρίβουμε. το ξέφωτο είναι λίγο πάνω απ’ το δρόμο. κρυφό κι απόμερο.

προσποιούμαι δυσκολία καθώς προσπαθείς να μπείς μέσα μου. στην πραγματικότητα θέλω απλά να σε ανάψω περισσότερο. μπαίνεις. λίγο μετά, ανοίγω τα πόδια μου περισσότερο. καταλαμβάνεις αμέσως το ζωτικό χώρο που σου προσφέρω. με γαμάς άγρια. άγρια αλλά ωραία. τα πόδια μου έχουν τυλιχθεί γύρω απο τη μέση σου. τα δάχτυλά μου ξεδιαλέγουν τους μυώνες των μηρών σου. σε καθοδηγώ ελαφρά. ελαφρά, να μη χαθεί τίποτα απο την αγριάδα της έξαψης. τ-ε-λ-ε-ι-ώ-ν-ε-ι-ς. χαϊδευόμαστε. σε ξαπλώνω. ο πούτσος μου είναι ανάμεσα στα πόδια σου. τον έχεις εγκλωβίσει. εκεί. αρχίζω και τον τρίβω στα αρχίδια σου. το χέρι σου κατεβαίνει κάτω. το χέρι μου ανεβαίνει πάνω. στηρίζω το κεφάλι σου. το γέρνεις ήσυχα. αφήνεσαι. με προσκαλείς να σε κυριεύσω ολοκληρωτικά. ο πούτσος μου γιγαντώνεται μέσα σου. ο ιδρώτας μου στάζει στο μέτωπο σου. ανακατεύεται με το δικό σου. κυλάει απ’ το μέτωπο στα λεπτά σου φρύδια. λάμπει στο φως του φεγγαριού. έχει πανσέληνο, είπανε. σήμερα ή αύριο, δε θυμάμαι. οι μικρές λάμψεις των φρυδιών σου και η προσμονή του οργασμού, διαλύουν το μυαλό μου. τ-ε-λ-ε-ι-ώ-ν-ω.

προσκυνάς τον πούτσο μου. τελειώνεις άλλες δύο φορές. αγαπώ τις φλέβες σου. στο στήθος, στα πόδια, στον πούτσο, στα χέρια. τελειώνω άλλη μία. μετά φεύγουμε. λίγο πριν το πρωί. γυρνώντας πίσω, με μια κλίση του κεφαλιού ευχαριστώ το πατρικό πάρκο..... που δεν ξεχνά να φροντίζει τα πιο όμορφα παιδιά του. σε φιλώ και σου αγγίζω το χέρι. καλή σου νύχτα, όμορφε.


από που είσαι ? είμαι από δω. είμαι από δω. είμαι από δω. είμαι από δω. είμαι από δω. είμαι από δω. είμαι γέννημα θρέμμα. περήφανο παιδί. αυτής της πόλης. κι αυτού του πάρκου.

5 comments:

provato said...

i seira "patriko parko" einai apo ta oraiotera pragmata pou exo diavasei pote sti net...

respect 2 u man.

Mpeeeee

amvro said...

η ζωή, προβατίνο μου καλέ, η ζωή.

Anonymous said...

Γαμάτος!!!

fieryfaerie said...

μου άρεσε πολύ αυτό το ποστ

sensualmonk said...

[i second πρόβατος - chapeau [ne soit-ce qu' en tel retard :-)]]

conditionhumaine@gmail.com